OM OSS

Viken Klimaservice AS så dagens lys i 2020, etter en navneforandring fra Viken Luktfjerning. Innehaver og tekniker Erlend Brynildsen har sin bakgrunn stort sett fra offshore (skip og rigg), og utdannet ved Teknisk Fagskole / Høgskolen i Vestfold (nå Universitetet i Sør-Øst).

 

Vi har godkjenning som varmepumpemontør ifra NOVAP (Norsk Varmepumpeforening) og F-Gass sertifikat Klasse II ifra ISOVATOR

Viken Klimaservice AS skal være en merke- uavhengig tjenesteleverandør av alt innenfor klimaprodukter for at du skal ha et trygt, friskt og rent inneklima. Vi tilbyr ozonering av rom for å fjerne bakterier, sporer og lukter. 

 

Med Viken Klimaservice AS får du ren og frisk lukt der du oppholder deg!

Fresh air
Erlend Brynildsen

Daglig leder Erlend Brynildsen

OFTE STILTE SPØRSMÅL

KANSKJE FINNER DU SVAR HER?

Hva er en ozon behandling?


Dersom du har et rom, en bil, bobil, campingvogn, kjeller eller lignende med vond lukt, så kan ofte en ozon behandling hjelpe. Ozon må lages på stedet med kraftige generatorer, og vifter satt opp på strategiske steder. Ozongassen dreper sporer og bakterier som lager den vonde lukten, ja tilogmed Sars-Cov-2 (innaktivering av viruset). En behandling tar mellom 1 til 2 timer avhengig av volum på objektet som skal behandles.